Contacteer ons

Bevel-Dorp 5

2560 Bevel (Nijlen)
tel 03 481 95 03
fax 03 481 95 03
gsm Marcel 0475 65 44 83
gsm Tom 0479 66 98 69
[email protected]
www.beirinckxmt.be
BTW BE 869.947.567


Historiek

Marcel werkte jarenlang samen met zijn broer (stichter en zaakvoerder van AB ramen en deuren Herentals). Hij stampte mee de firma West Wood uit de grond in het Poolse Wroclaw. Sinds 1996 runt Marcel de firma Beirinckx M&T, vanaf 2000 met zoon Tom

TEVREDEN KLANTEN

We zijn pas tevreden als de klant tevreden is! Dat betekent dat we een kwaliteitsvol resultaat op tijd afleveren tegen een eerlijke prijs!

KWALITEITSVOL RESULTAAT

Elk project van een klant moet een degelijk en mooi resultaat opleveren, anders zijn wij zelf niet tevreden.

MENSELIJKHEID

Ja het is vaak druk bij Beirinckx M&T, maar onze klanten zijn geen nummers. We helpen u persoonlijk, bieden een goed product, met liefde gemaakt en geplaatst.

INTEGRITEIT

Wij werken op basis van eerlijkheid en oprechtheid. We houden geen mooie verhalen, maken een gegarandeerd goed product en werken niet met kleine lettertjes. Verder, en zeker niet onbelangrijk: wij maken onze producten met liefde en dankbaarheid.

Werkwijze

Beirinckx M&T komt langs bij de klant, bekijkt de situatie en polst naar alle wensen. Dan wordt een maatofferte bezorgd, uiteraard met de mogelijkheid om bij te sturen. Eenmaal we akkoord zijn over het werk en de prijs voeren we alles perfect uit en binnen de vooropgestelde termijn!

Deskundigheid

Van vader op zoon en vader met zoon! Vakdeskundigheid gegarandeerd! We kiezen voor elk werk de gepaste materialen (hout, pvc, aluminium, glas) en zijn thuis in alle technieken (stabiele plaatsing, waterdichte afwerking, isolatie,…). Een jarenlange ervaring die we met plezier voor u toepassen! Zowel in nieuwbouw als renovatie of restauratie!

MATERIALEN

houtsoorten (FSC belgian woodforum.be), PVC, aluminium, glas, lood- en zinkwerken

TECHNIEKEN

stabiele plaatsing, waterdichte afwerking, respect voor isolatie (vermijden koudebruggen)

BUITENSCHRIJNWERK

Plaatsen ramen en deuren: hout, aluminium, PVC, Dakwerken, dakvensters, kroonlijsten (corniche), goten, zinkwerken, Garagepoorten: sectionaalpoorten, kantelpoorten, geautomatiseerd, Veranda’s, car ports, pergola’s, Gevelbekleding, Rolluiken, vliegenramen, horren, Follies: duiventil, boomhut, kiosk, …